michaelgroser.dk

Indlæser

Enneagram-uddannelse EFTERÅR 2018 - København


Dato og tid

Tirsdag d. 21. august 2018 kl. 18:00 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 18. august 2018 kl. 12:00

Sted

København - La Oficina
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg C
Denmark

Arrangør

michaelgroser.dk
+45 70 233 244
mg@michaelgroser.dkER DU NYSGERRIG PÅ ENNEAGRAMMET?
Så kom på uddannelse 8 aftener i efteråret - nyt hold starter 21. august 2018!

Se Michael Groser forklare kort om Enneagrammet i Go'Morgen Danmark

På nogle berigende og underholdende aftener vil jeg inspirere dig til at blive en endnu bedre udgave af dig selvAt hjælpe dig er nemlig min passion!

DU FÅR UFATTELIGT MEGET FOR PENGENE!

21.08.18 Enneagrammet Intro I
29.08.18 Enneagrammet Intro II
20.09.18 Enneagrammet & Instinkter I
04.10.18 Enneagrammet & Instinkter II
31.10.18 Relationer privat og på job
13.11.18 Enneagrammet & Kommunikation I
22.11.18 Enneagrammet & Konfliktforebyggelse
06.12.18 Enneagrammet i praXis (Afslutning med diplomer)

--------------------------------------- oooOooo ---------------------------------------

FOKUS PÅ GODE RELATIONER :)
På otte aftener får du værdifulde indsigter i dine styrker og faldgruber samt praktiske, nede-på-jorden værktøjer til at blive den bedste udgave af dig selv.  Den bedste udgave af dig har endnu bedre relationer (nære såvel som kollegiale), samarbejder nemmere, kommunikerer klarere og har færre konflikter.

Denne uddannelse, baseret på Enneagrammet, har allerede positivt forandret mange tidligere kursisters hverdag (se udtalelser nedenfor). Pakken inkluderer tillige en hel række af fysiske værktøjer i lækkert design.


--------------------------------------- oooOooo --------------------------------------- 

LÆR OM BÅDE ENNEAGRAM-TYPER OG INSTINKT-VARIANTER!
Du vil på uddannelsen få indgående indsigt i persontypeværktøjet Enneagrammet, få identificeret din egen type og din instinktrækkefølge (og herigennem opdage, hvad du helt præcist har brug for for at blive gladere i hverdagen). Du får tillige forklaringer på, "hvad der er galt med de andre".

OBS! Som deltager "risikerer" du, at dit parforhold pludselig blomstrer allerede kort inde i uddannelsen!

--------------------------------------- oooOooo ---------------------------------------
OM UNDERVISEREN
Både Michaels forfatterskab og undervisning/foredragsstil er energisk, humørfyldt, seriøs og empatisk. Med Enneagrammet som fundament blandes masser af indsigter og aha-oplevelser fra Enneagrammets og hans egen verden. Vedkommende teori, indsigtsfulde værktøjer, deltager-aktivitet og en humoristisk tilgang, teori, sprudlende humor, anekdoter fra dagligdagen samt aktiviteter, som i høj grad involverer deltagerne, flyder altsammen sammen til en lærerig og berigende oplevelse. 

Regn med at du på kursusaftener har mere energi, når du går hjem, end da du ankom!

 --------------------------------------- oooOooo ---------------------------------------

EKSKLUSIV MULIGHED FOR TILVALG AF COACHING

I forbindelse med din deltagelse på Enneagram-uddannelsen får du en helt eksklusiv mulighed for at tilvælge en eller flere coaching-sessions, som varetages af vores kompetente og empatiske coach Michael Jørgensen.

En coaching-session varer ca. 1 time, og du kan vælge mellem 3 forskellige "coaching-pakker" - alt efter hvor mange penge du vil spare, og hvor "lækker" du vil være:

1 session Dkr. 750,-   (normalpris 950,-)

3 sessions Dkr. 1.800,20  (normalpris 2.850,-)

5 sessions Dkr. 2.500,-  (normalpris 4.750,-)

(Priserne er angivet uden moms)

OBS: Disse særdeles attraktive coaching-pakker kan KUN vælges ved tilmelding. Efterfølgende vil coaching skulle bestilles til normale priser.--------------------------------------- oooOooo ---------------------------------------

BESTIL TIDLIGT OG FÅ ET EKSKLUSIVT SÆT ENNEAGRAM-VIFTER!

Normal pris: 5.996,- ekskl. moms. 

Halv pris for studerende, ledige og personer under 21 samt 65+: 2.996,- ekskl. moms.

Ved tilmelding senest 60 dage før kursusstart får du et eksklusivt sæt på 10 Enneagram-vifter med i købet (værdi 1000, - kr. inkl. moms).

 

Kursusprisen inkludererALLE 8 aftener, materialer samt sandwich, kaffe, te, vand og frugt.
Tidspunkt; Alle aftener 18.00 - 22.00 (Åbne døre, sandwich, kaffe mm. fra 17.30).
Ratebetaling: Ved ønske om at betale i 4 rater skriver du ved tilmelding Ja i feltet "Ønsker at betale i 4 rater" og vælger herefter faktura som betalingsform - så opkræves du ikke penge ved tilmelding. Du betaler herefter 4 rater af kr. 1.875,- / 936,25 inkl. moms, første gang 8 dage efter tilmelding og derefter den 1. i hver af de efterfølgende 3 måneder.
Betaling via EAN (det offentlige): Ved ønske om at betale via EAN vælger du ved tilmelding EAN-Fakturering som betalingsform - så opkræves du ikke penge ved tilmelding. Udfyld dit EAN nummer, og du vil snarest efter modtage en bekræftelse på din tilmelding samt en elektronisk EAN faktura.
Framelding: Ved framelding senere end 14 dage før kursusstart betales 50% af kursusprisen. Ved framelding senere end 2 dage før kursusstart betales den fulde kursuspris.

Tilfredshedsgaranti! Hvis du efter første kursusaften mærker, at du ikke er landet på det rigtige kursus for dig - får du alle dine penge retur - MED ET SMIL!


Parkering: Der er parkering lige udenfor kursusstedet.


--------------------------------------- oooOooo ---------------------------------------

TIDLIGERE DELTAGERE HAR SAGT...

Medarbejderne hos os har sagt, er at det har været spændende at få mulighed for at forstå sig selv og ikke mindst hinanden - på en anden måde. Der er allerede blevet refereret mange gange til kendetegn ved personlighedstyperne i forskellige situationer, der har medført en større forståelse overfor egen måde at handle på, men også i forhold til hinandens ageren. En større tolerance. Det er blevet lettere at se forskellighed som en kvalitet og kompetence da vi har fået en større forståelse for vores indbyrdes forskellighed via Enneagrammet. Vi har har også som ledelse taget det med os, at vi har fået en øget bevidsthed i forhold til hvordan vi motiverer de forskellige medarbejdere bedst.     /Rikke B.

Dit foredrag var en kæmpe succes, vi morede os alle meget, og jeg tror også at vi alle fik lidt med hjem at tænke over. Det var på mange måder en kæmpe øjenåbner i forhold til både egen og andres opførsel…     /Jane J.

 

Efter kurset tror jeg fuldt og fast på at Michael er vild med mennesker (som han sagde i introduktionen). Michael er virkelig et motiverende bekendtskab".     /Carsten L.

Michael giver med
 sin energi, drive og empati fornyet motivation og energi til at se udfordringer i øjnene som ellers virkede svære at overskue...     /Gertrud B.


Når du deler eksempler fra dit eget liv, Michael, så tuder jeg enten af grin, eller også forbavses jeg over din åbenhed foran så mange mennesker! Og så bliver jeg forøvrigt lidt klogere på mig selv hver gang…     /Merete P.

 

Instruktørens sprudlende karisma og indlevelse gav mig urimelig meget ny energi. Selv de aftner hvor jeg nær ikke var kommet på grund af træthed, gik jeg hjem med mere energi end da jeg ankom.”     /Peter S.


Ting som før
 har været en gåde for mig, oplevede jeg pludselig faldt på plads. Michael har en evne til at gøre det komplekse ret enkelt."     /Bente N.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

michaelgroser.dk
+45 70 233 244
mg@michaelgroser.dk