michaelgroser.dk

Indlæser

Enneagram-uddannelse EFTERÅR 2017 - Skanderborg


Dato og tid

Lørdag d. 26. august 2017 kl. 09:00 til søndag d. 27. august 2017 kl. 17:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 25. august 2017 kl. 15:00

Sted

Aarhus - Skanderborg Park
Skovsvinget 10
8660 Skanderborg
Denmark

Arrangør

michaelgroser.dk
+45 70 233 244
mg@michaelgroser.dk

ER DU NYSGERRIG PÅ ENNEAGRAMMET?
Så kom på uddannelse 2 weekender til efteråret - nyt hold starter 26. august 2017!

På to berigende og underholdende weekender vil jeg inspirere dig til at blive en endnu bedre udgave af dig selvAt hjælpe dig er nemlig min passion!

DU FÅR UFATTELIGT MEGET FOR PENGENE!

26.08.17 Enneagrammet Intro Typer/Instinkter
27.08.17 Enneagrammet Intro Typer/Instinkter
23.09.17 Relationer privat og på job
24.09.17 Relationer privat og på job (diplomer)

 

FOKUS PÅ GODE RELATIONER :)
I løbet af to weekender får du værdifulde indsigter i dine styrker og faldgruber samt praktiske, nede-på-jorden værktøjer til at blive den bedste udgave af dig selv.  Den bedste udgave af dig, har endnu bedre relationer (nære såvel som kollegiale), samarbejder nemmere, kommunikerer klarere og har færre konflikter.

Denne uddannelse, baseret på Enneagrammet, har allerede positivt forandret mange tidligere kursisters hverdag (se udtalelser nedenfor). Pakken inkluderer tillige en hel række af fysiske værktøjer i lækkert design.

 

LÆR OM BÅDE ENNEAGRAM-TYPER OG INSTINKT- VARIANTER!
Du vil på uddannelsen få indgående indsigt i persontypeværktøjet Enneagrammet, få identificeret din egen type og din instinktrækkefølge (og herigennem opdage, hvad du helt præcis har brug for for at blive gladere i hverdagen). Du får tillige forklaringer på, "hvad der er galt med de andre".

OBS! Som deltager "risikerer" du, at dit parforhold pludselig blomstrer allerede kort inde i uddannelsen!
 

MICHAEL GROSER
Både Michaels forfatterskab og undervisning/foredragsstil er energisk, humørfyldt, seriøs og empatisk. Med Enneagrammet som fundament blandes masser af indsigter og aha-oplevelser fra Enneagrammets og hans egen verden. Vedkommende teori, indsigtsfulde værktøjer, deltageraktivitet og en humoristisk tilgang til teori, sprudlende humor, anekdoter fra dagligdagen samt aktiviteter, som i høj grad involverer deltagerne, flyder altsammen sammen til en lærerig og berigende oplevelse. 

Regn med, at du efter en kursus-weekend har mere energi, når du går hjem, end da du ankom! 

BESTIL TIDLIGT OG FÅ ET SÆT LÆKRE ENNEAGRAM-VIFTER!

Pris: kr. 5.996,- ekskl. moms

Halv pris for studerende, ledige og personer under 21 samt 65+: 2.996,- ekskl. moms.

Ved tilmelding senest 60 dage før kursusstart får du et sæt superlækre Enneagram-vifter (værdi 1000,- kr.). Vifterne udleveres på den første kursusdag.

 

    

Kursusprisen inkludererBegge weekender, materialer samt stor frokost-buffet, kaffe, the, vand og frugt.
Tidspunkt; Alle dage 09.00 - 17.00.
Ratebetaling: Ved ønske om at betale i 4 rater skriver du ved tilmelding Ja i feltet "Ønsker at betale i 4 rater" og vælger herefter faktura som betalingsform - så opkræves du ikke penge ved tilmelding. Du betaler herefter 4 rater af kr. 1.875,- (inkl. moms), første gang 8 dage efter tilmelding og derefter den 1. i hver af de efterfølgende 3 måneder.
Betaling via EAN (det offentlige): Ved ønske om at betale via EAN vælger du ved tilmelding EAN-Fakturering som betalingsform - så opkræves du ikke penge ved tilmelding. Udfyld dit EAN-nummer og du vil snarest efter modtage en bekræftelse på din tilmelding samt en elektronisk EAN-faktura.
Framelding: Ved framelding senere end 14 dage før kursusstart betales 50% af kursusprisen. Ved framelding senere end 2 dage før kursusstart betales den fulde kursuspris.

Vi skal være på Skanderborg Park Hotel & Konference, der har gennemført lækkerhed som mantra. Hotellet ligger smukt på toppen af Skanderborg. I egen park – og med udsigt over Skanderborg by og Skanderborg Sø. I køkkenet følger buffeter og menuer årets gang, så man altid får mad af råvarer når de er friske og når de er bedst. De råder desuden over egen bager og konditor, så alle kager er lavet helt fra bunden og med en gennemført lækkerhed.

Parkering: Der er gratis parkering lige udenfor kursusstedet.

Du kan vælge overnatning både lørdag til søndag og fredag til lørdag som tillægsydelse ved tilmelding. Bemærk dog, at vi har et begrænset antal værelser til rådighed fredag til lørdag.
Du kan desuden tilvælge Skanderborg Parks lækre 2-retters menu lørdag aften.

Tilfredshedsgaranti! Hvis du efter første kursusdag mærker, at du ikke er landet på det rigtige kursus for dig - får du alle dine penge retur - MED ET SMIL!

--------------------------------------- oooOooo ---------------------------------------

Se Michael Groser forklare kort om Enneagrammet i Go Morgen Danmark--------------------------------------- oooOooo ---------------------------------------


TIDLIGERE DELTAGERE HAR SAGT...

Medarbejderne hos os har sagt, er at det har været spændende at få mulighed for at forstå sig selv og ikke mindst hinanden - på en anden måde. Der er allerede blevet refereret mange gange til kendetegn ved personlighedstyperne i forskellige situationer, der har medført en større forståelse overfor egen måde at handle på, men også i forhold til hinandens ageren. En større tolerance. Det er blevet lettere at se forskellighed som en kvalitet og kompetence da vi har fået en større forståelse for vores indbyrdes forskellighed via Enneagrammet. Vi har har også som ledelse taget det med os, at vi har fået en øget bevidsthed i forhold til hvordan vi motiverer de forskellige medarbejdere bedst.     /Rikke B.

Dit foredrag var en kæmpe succes, vi morede os alle meget, og jeg tror også at vi alle fik lidt med hjem at tænke over. Det var på mange måder en kæmpe øjenåbner i forhold til både egen og andres opførsel…     /Jane J.

Efter kurset tror jeg fuldt og fast på at Michael er vild med mennesker (som han sagde i introduktionen). Michael er virkelig et motiverende bekendtskab".     /Carsten L.

 

Michael giver med sin energi, drive og empati fornyet motivation og energi til at se udfordringer i øjnene som ellers virkede svære at overskue...     /Gertrud B.

 

Når du deler eksempler fra dit eget liv, Michael, så tuder jeg enten af grin, eller også forbavses jeg over din åbenhed foran så mange mennesker! Og så bliver jeg forøvrigt lidt klogere på mig selv hver gang…     /Merete P.

 

Instruktørens sprudlende karisma og indlevelse gav mig urimelig meget ny energi. Selv de aftner hvor jeg nær ikke var kommet på grund af træthed, gik jeg hjem med mere energi end da jeg ankom.”     /Peter S.

 

Ting som før har været en gåde for mig, oplevede jeg pludselig faldt på plads. Michael har en evne til at gøre det komplekse ret enkelt."     /Bente N.

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

michaelgroser.dk
+45 70 233 244
mg@michaelgroser.dk